Federationen är upplöst

Vid Federationens årsmöte i februari 2015 beslutades att upplösa föreningen. Vi tyckte helt enkelt att föreningen hade gjort sitt. Federationens publikation Fanzinet hade upphört med utgivningen under 2014 och energin bland medlemmarna att driva föreningen vidare fanns helt enkelt inte.

Däremot beslutade vi att avsluta föreningen med flaggan i topp. Så årsmötet gav en festkommitté på fyra personer i uppdrag att göra ett sista arrangemang under 2015 och därmed göra sluta på de kronor som finns kvar i föreningskassan. Vi återkommer till detta med utförligare information på sidan EVENEMANG.

Föreningen befinner sig således i likvidation. Någon styrelse finns inte längre men däremot har årsmötet utsett en likvidator som har i uppgift att se till att avsluta föreningen även ekonomiskt. Det går bra att skriva tillom man vill nå denne.

Notera att utgivna nummer av Fanzinet går fortfarande att läsa på sidan FANZINET.

Det här inlägget postades i Föreningen. Bokmärk permalänken.